La firma

La firma

LEXCREA, S.L.P. és un despatx d’advocats dedicat al Dret Mercantil, Bancari i Financer i especialment a l’assessorament a emprenedors, inversors i entitats de capital de risc. Creada a finals del 2012, compta amb un equip de professionals amb una llarga experiència en el sector al que dedica el seu assessorament, comptant amb experiència en despatxos de primer nivell nacional.

Des de LEXCREA sempre hem considerat necessari conèixer bé als nostres clients, així com tenir una base sòlida de coneixements al voltant dels seus negocis i circumstàncies particulars, tot això amb la finalitat de poder oferir de forma eficaç el millor assessorament que requereixin i es mereixen. D’aquesta forma, la focalització i especialització en cada client, sens dubte són elements distintius de nostra Despatx.

Tenim un ferm compromís amb el creixement dels nostres clients, essent aquests la nostra màxima preocupació i prestant-los un seguiment exhaustiu, que es transforma en un acompanyament al llarg de tots els reptes que cadascun d’ells es va trobant per aconseguir els seus objectius.

Amb l’objectiu de poder oferir als nostres clients un servei integral, LEXCREA compta amb un ampli ventall de col·laboradors que permeten un assessorament total a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

La firma és una societat professional, amb NIF B-62835269, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona el 22 de febrer de 2013, al volum 43623, foli 147, fulla B-433859 i en el Registre de Societats Professionals de l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona amb el nº 911.