Àrees i Serveis

Àrees i Serveis

Si bé des del despatx assessorem a tota classe de clients, LEXCREA, S.L.P. neix de la ferma perspectiva de l’assessorament a tots els actors de l’ecosistema emprenedor.

LEXCREA, S.L.P. compta amb un equip de professionals especialitzats en l’assessorament tant a emprenedors com a inversors (business angels, capital de risc, crowdfunding), prestant els seus serveis des de la fase inicial del desenvolupament d’una idea fins a l’expansió i consolidació de l’empresa.

Gràcies als nostres coneixements i experiència, des de LEXCREA, S.L.P. brindem tot el suport necessari per a la constitució de societats, subscripció d’acords d’inversió i pactes de socis, protecció de la propietat intel·lectual i industrial, elaboració de plans de retribució mitjançant stock options o phantom stock options, due diligence, secretaries de consell d’administració, assessorament i recolzo en rondes de finançament o venda de la companyia.

Conscients de les dificultats d’emprendre, des de LEXCREA, S.L.P. ens sentim emprenedors com tu i per això oferim paquets de serveis jurídics amb honoraris tancats d’acord amb totes les teves necessitats.